w

Harstad Mek. Verksted AS blir Servi Ulsteinvik sin utstrakte hånd i Nord-Norge

Det var under ONS at prosjektdirektør i Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen, kunne gratulere salgsleder Rune Brannfjell med en kontrakt som kommer til å ha langsiktig betydning for selskapet.

07.09.201811:48 nina

Servi er en av Norges største leverandør av hydrauliske systemer, og er et godt merkenavn innen olje, gass og kombinæringer, informerer Rune Brannfjell hos Harstad Mek. Verksted (Hamek).

─ Vi kommer til å ha et tett samarbeid med Servi, avdeling Ulsteinvik, sier Brannfjell, som ser fram til å utvikle selskapets industrikompetanse til å bli enda mer robust og konkurransedyktig.

─ Ikke minst vil vi få mulighet til å spesialisere oss slik at vi får enda flere bein å stå på, gjennom kursing av egne folk hos Servi, sier Brannfjell.

Med denne kontrakten i bunnen, vil Hamek få mulighet til å utnytte sin infrastruktur mer effektivt, blant annet fordi Servi har utstyr på skip som kommer innom. Nå kan de i tillegg kjøpe servicetjenester hos Hamek.

─ Strålende å høste merverdi på allerede eksisterende kunder. Vi må ikke undervurdere de interne ringvirkningene som lokal spisskompetanse medfører, sier Nina Kivijervi Jonassen. Hun gratulerer Petro Arctic-medlem Hamek med kontrakten som vil bidra til merarbeid, og sikre aktivitet i en by med lange maritime tradisjoner.