Petroleum i Nord

Mandag 26. august blir Levert-rapporten presentert på Aker Brygge. Meld deg på frokostseminar nå!

Møteplasser
07.07.201906:46 Inger Orvin

 Petroleum i Nord

Tid: Mandag 26. august kl. 08.00 – 10.00

Sted: Felix Konferansesenter, Aker Brygge

Kunnskapsparken Bodø, Petro Arctic og Rystad Energy inviterer til forkostseminar om petroleumsaktiviteten i Nord-Norge. Vi starter med frokostservering, selve programmet har oppstart 08.30.

Dagen starter med lansering av Levert-rapporten, som tar et dypdykk inn i det nordnorske leverandøråret 2018, samt utsiktene for 2019. Rapporten presenteres på Petroleum i Nord av prosjektleder Tom Steffensen i Kunnskapsparken Bodø.

Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg kommenterer rapportens funn, samt sine tanker om petroleumsnæringen som beveger seg stadig mer mot nord.

Equinor, Vår Energi, Lundin, Wintershall DEA og RN Nordic Oil diskuterer status, fremtidsutsikter og ringvirkninger sammen med konferansier Nina K. Jonassen fra Petro Arctic.

Avslutningsvis presenterer Jaran Rystad (Rystad Energy) og Kjell Giæver (Petro Arctic) framtidsutsiktene for olje- og gassaktiviteten i nord, slik de ser det.

Deltakelse på arrangementet er gratis, og påmeldingsfrist settes til onsdag 21. august.

Påmelding gjøres ved å følge lenken her.

Arrangører:

Levert-rapporten er en årlig rapport som måler utviklingen til petroleumsnæringen sine leverandører i Nord-Norge. Årets utgave er nummer ni i rekken. Se www.levertrapporten.no for ytterligere informasjon. Levert-rapporten er finansiert av Equinor, Vår Energi, Wintershall DEA, Lundin, RN Nordic Oil, Olje- og energidepartementet, samt Nordland, Troms og Finnmark fylkeskommune.

, click to open in lightbox