Ny CEO for Vår Energi 

Torger Rød tar over etter Kristin F. Kragseth som går over til stillingen som administrerende direktør i Petoro.

Samarbeidspartnere
05.01.202112:09 Nina Kivijervi Jonassen

Rød har de siste 22 årene vært ansatt i Equinor, både i Norge og internasjonalt. Han kommer fra stillingen som SVP Safety and Security og har tidligere hatt stilling som SVP Project Development i samme selskap. 

Jeg er glad for at Torger har valgt å takke ja til å bli CEO for Vår Energi. Han har energien, lederevnene og erfaringen som skal til for at selskapet når sine mål i en utfordrende tid. Jeg vil også takke Kristin Kragseth for sin betydelige innsats i etableringen av Vår Energi og ønsker henne lykke til i Petoro, sier Philip Hemmens, styreleder i Vår Energi.

Jeg ser fram til å overta ledelsen i et av de mest spennende olje- og gasselskapene i Norge, med ambisiøse vekstplaner og operasjoner  alle deler av norsk sokkel, sier Rød i en kommentar.  

Tidspunkt for Røds tiltredelse vil bli avklart i nær framtid. 

Vi i Petro Arctic gratulerer og ønsker Torger Rød lykke til som ny leder for Vår Energi. Torger Rød har god kjennskap til Nord Norge og aktivitet i nord gjennom blant annet Johan Castberg prosjektet. Vi gleder oss til å fortsette et godt samarbeid med han i hans nye rolle i Vår Energi, sier direktør Kjell Giæver i Petro Arctic. 

Torger Rød, click to open in lightbox