Sendte hele staben på LU Havtek - studie

På Studieprogram for Havnæringene fikk vår medlemsbedrift North Agency i Tromsø ny markedsstrategi som bonus.


kompetanseheving
07.01.202112:25 Inger Orvin


- Utgangspunktet for at vi meldte oss på studiet var at bedriften hadde behov for markedsstrategi, sier daglig leder i North Agency, Marius Storli.
- Riktig nok er vi "bare" tre ansatte, men jeg syntes det var viktig at vi alle var med på denne prosessen, slik at den nye markedsstrategien på den måten kunne forankres skikkelig i bedriften, sier Storli. 

F.v.: Skipsagent Johannes Storli, daglig leder Marius Storli og HMS-rådgiver Therese Ottosen. 

Dermed ble hele bedriften deltidsstudenter våren -20, på studiet som er utviklet av og for nordnorsk blå leverandørnæring.

Les mer om studiet HER

Prosjektoppgave ble markedsstrategi

Det er fortsatt noen ledige studieplasser på vårens studietilbud, med oppstart 24.februar 2021. Storli vil på det sterkeste anbefale andre bedrifter å se denne enestående muligheten til å jobbe med bedriftens planer og strategier under veiledning av kompetente ansatte ved Universitetet i Tromsø. 
- Som kollegium satte vi av rundt 15-20 timer totalt til å jobbe med oppgaven i fellesskap. Resultatet ble en markedsstrategi som vi i disse dager prøver ut. I tillegg fikk vi utvidet nettverket med mange nye kontakter i samme bransje, noe som er svært verdifullt, sier Storli.

Strategiske endringer

North Aagency leverer en digital plattform for HMS-styring. På spørsmål om det underveis i studiet ble gjort endringer i forhold til de tankene de opprinnelig hadde rundt sitt produkt, svarer Marius Storli: 
- Ja, vi hadde lagt lista litt høyt i forhold til kundenes behov. De trenger ikke bare et verktøy, de trenger også hjelp til å komme i gang. Som et resultat av det har vi utviklet et HMS opplæringsprogram der vi har knyttet til oss eksterne forelesere fra Universitetet i Tromsø. Det kom helt konkret ut av studiet.

Søknadsskjema finner du HER

Fire samlinger - eksamen om du vil

Det er Universitetet i Tromsø og prosjektet Leverandørutvikling Havteknologi som igjen har åpnet for ny mulighet til å delta på studiet som planlegger fire samlinger over våren 2021. På planen står viktige tema innen blant annet posisjonering, leveransemuligheter, nettverksbygging og vekstpotensial. Studentene får også mulighet til å fordype seg i egne prosjekter, og tidligere prosjekter har omhandlet spennende tema innen markedsadgang, teknologi og produktutvikling, for å nevne noe. 

Studiet kan tas som et enkeltemne, og eksamen er frivillig. Les mer om dette HER

Søknadsfrist: 27.januar 2021.

Søknadsskjema finner du HER
North Agency
, click to open in lightbox